Attraktive tomter med flott beliggenhet på Myking

Tomtene har en meget god og sentral beliggenhet på Myking i Nesbyen. Flott utsikt over Mykingsjøen og omkringliggende fjellpartier og med umiddelbar tilgang til et omfattende sti- og løypenett, jaktterreng, bærplukking, golf, ridning og flere bade- og fiskevann.

Myking og områdene rundt byr på et vakkert stølslandskap. Myking er et av de eldste hytteområdene i Hallingdal, og består av en kombinasjon av støler, samt en blanding av nye og eldre hytter.

Etter flere års jevn byggeaktivitet ble Mykingområdet på 1960-tallet regnet som Norges største hytteområde. I dag blir det fortsatt satset friskt i området, som har en av Hallingdals lengste tradisjoner for fjellturisme. Nærbutikken Myking Kolonial har åpent hele året og her finner du alt du trenger.

Kun 15 min. kjøring fra Myking til Nesbyen Alpinsenter og Nesbyen Golf. Her finner du velpreparerte bakker i alle vanskelighetsgrader og 9-hulls golfbane.

Velkommen!
Hilsen Nes Nordmark Utbyggingslag DA
Grunneierkontakter: Andre Høva, tlf. 90 69 01 37.
Sigve Hjallen tlf. 90 73 24 03

Avstander
Oslo – ca. 150 km | Drammen – ca. 170 km
Tønsberg – ca 200 km | Hemsedal – ca. 70 km
Geilo – ca. 55 km

Hyttetomter fra ca 1000 m2 – selveier

Løypenett
l høysesongen finner du over 450 km preparerte skiløyper i Nesbyen, nok til å mette selv den mest krevende mosjonist. Ca. 220 km av løypenettet finnes i Nes Nordmark og i nærheten av Myking. Resten av året har man svært gode muligheter for både fotturer og sykling på flere mil med grusveier, seterveier og stier i områ det.

Myking
Myking og områdene rundt har en av Hallingdals lengste tradisjoner for fjellturisme. Nærbutikken Myking Kolonial har åpent hele året og her finner du alt du trenger.

© 2021 Nes Nordmark Utbyggingslag DANettsiden er levert av Booktech.